Նորություններ

Գործարար կյանքից արվեստ, արվեստից՝ խոհանոց

Յուրաքանչյուր իրեն հարգող հայ տղամարդ պետք է հաճախ լինի խոհանոցում:

Նման կարծիք ունի Հայաստանի պետական ֆիլհարմոնիայի Գյումրիի մասնաճյուղի տնօրեն Արթուր Դավթյանը, ով մեկ անգամ եւս փորձել է իր ուժերը խոհանոցում՝ պատրաստելով հետամանորյա ամենահամեղ մանթին:

Նա ևս վստահ է, որ տղամարդիկ շատ համեղ են պատրաստում, չնայած ոչ միշտ է ճիշտ ստացվում: Այդ ամենի ապացույցն է թելով փաթաթած դոլման:

Back to top button
Close