Սոդա եւ մեղր. միջոց, որը կձերբազատի ամենածանր հիվանդություններից

17355005_1106738309454775_36325589_n

Կերակրի սոդայի եւ թխկենու օշարակի խառնուրդը բավականին տարօրինակ է, քանի որ ինչպես մենք գիտենք, քաղցկեղածին բջիջները սնվում են շաքարով: Սակայն մեկ դեպքում շաքարն այլ կերպ է ազդում:

Քաղցկեղածին բջիջները չեն կարողանա օգտագործել շաքարն իրենց հետագա աճի համար, քանի որ կերակրի սոդան ամբողջովին կչեզոքացնի այն: Մեղրը կամ թխկենու օշարակը տարբեր կերպ են ազդում քաղցկեղածին բջիջների վրա: Մեղրը եւ սոդան թափանցում են այդ բջիջների մեջ եւ ոչնչացնում դրանք:

Բաղադրիչներ

Կերակրի սոդա

Թխկենու օշարակ եւ մեղր

Պատրաստման եղանակը

Կերակրի սոդայի մի մասը խառնել մեղրի կամ թխկենու օշարակի 1/3 մասով: Խառնել այնքան, որ ստացվի միատարր զանգված: Այնուհետեւ 10 րոպե դնել դանդաղ կրակի վրա:

Օգտագործման եղանակը

Ամբողջ օրվա ընթացքում անհրաժեշտ է օգտագործել 3 թեյի գդալ: Բուժումը տեւում է մեկ ամիս:

Այդ ընթացքում պետք է խուսափել ցանկացած տեսակի միս, շաքարավազ եւ ալյուրից պատրաստված սննդամթերք ուտելուց:

Աղբյուր՝ kastory.ru

Թարգմ.՝ Էդիտա Աթոյան

Դիտվել է՝